עוגת לימון
עוגת לימון קרד פאונד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, זיגוג לימון, קיצור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת לימון, עוגת לימון, ו עוגת קילו תפוזים עם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
Beat הראשון 2 מרכיבים במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד שהצהוב נעלם.
לנפות יחד קמח והבא 2 מרכיבים; להוסיף תערובת חמאה לסירוגין עם חלב, התחלה וכלה בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בגרידת לימון ו -2 המרכיבים הבאים.
יוצקים את הבלילה למחבת שפופרת משומנת ומשוריינת 10 אינץ ' (16 כוס).
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 15 דקות עד 1 שעה ו 30 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבת על מתלה תיל 15 דקות.
בינתיים, להכין זיגוג לימון.
הסר עוגה מן מחבת כדי מתלה חוט; מברשת בעדינות זיגוג חם מעל הצדדים של עוגה. מגניב לחלוטין על מתלה תיל (בערך 1 שעה).
נסה את הטוויסט הזה! עוגת לירה לימון: להשמיט תמצית לימון. תחליף גרידת ליים עבור זיגוג לימון וסיד קרד זיגוג לימון. המשך עם המתכון לפי ההוראות.