עוגת לימון אוכמניות מערבולת
מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. אם יש לכם שמן, גבינת שמנת פילדלפיה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגות אוכמניות לימון מערבולת, כריכי גלידת לימון עם מערבולת אוכמניות, ו כריכי גלידת לימון עם מערבולת אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים תערובת עוגה, 3/4 כוס מים, חלבון ביצה ושמן בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב.
להוסיף 1/4 תערובת ג ' לטין יבש כוס; לנצח על מהירות נמוכה 1 דקות., ואז במהירות בינונית 4 דקות. מערבבים פירות יער; להפריש. מקציפים גבינת שמנת וביצה שלמה בקערה קטנה עם מיקסר עד מעורבב.
יוצקים חצי הבלילה עוגה לתוך משומן ומשוריין 12 כוס מחבת צינור מחורץ או מחבת צינור 10 אינץ'; לכסות עם שכבות של תערובת גבינת שמנת ובלילה עוגה נותרת.
אופים 45 עד 50 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבת 10 דקות. שחרר עוגה מצדדים של מחבת עם סכין. הפוך עוגה על מתלה חוט. בעדינות להסיר מחבת; עוגה מגניב לחלוטין.
מניחים עוגה על צלחת. מיקרוגל 3 כף. מים בכוס מדידה למיקרוגל על 30 שניות גבוהות.
הוסף לתערובת ג ' לטין יבשה שנותרה; מערבבים עד מומס.
מברשת על עוגה; תן לעמוד עד נספג.