עוגת לימון-ג'ינג'ר פאונד
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח, ממתקים סוכר, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת לימון-ג'ינג'ר פאונד, עוגת ג'ינג'ר לירה לימון, ו עוגת ג'ינג'ר לירה לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. מחבת חמאה בנדיבות, ולאחר מכן קמח אותו, לדפוק את עודף. צ ' יל 10 דקות.
טוחנים דק יחד זנגביל טרי 1/4 כוס סוכר במעבד מזון (תערובת תהיה רטובה).
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, זנגביל טחון, ומלח.
מערבבים יחד חלב וניל בקערה קטנה.
היכו יחד חמאה, נשאר 1/2 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, וגעות בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד פלאפי.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
לסירוגין מוסיפים קמח ותערובות חלב לחמאה וביצים בקבוצות 4, החל קמח וערבוב במהירות נמוכה עד שכל אצווה הוא פשוט משולב.
מערבבים בסוכר זנגביל עד רק בשילוב, ואז מיץ לימון.
הבלילה כפית למחבת, החלקה למעלה, ואופים באמצע התנור עד חום זהוב על גבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 40 דקות (על 1 שעה למחבת כיכר). בזהירות לשחרר קצוות עם סכין ומיד להפוך את העוגה על מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
בהדרגה להוסיף ממתקים סוכר 1 כף מיץ לימון, לטאטא עד חלקה והוספת יותר מיץ, 1 טיפה בכל פעם, אם זיגוג הוא עבה מדי.
טפטוף decoratively על גבי עוגה.