עוגת לימון דקדנטית
אם יש לך מלח, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 56 דקות. מתכונים דומים: Decadent No-לאפות ברים לימון מאייר, מן ממתקים Bakeless, עוגת חמאה מתנוונת, ו עוגת שוקולד מתנוונת.
הוראות
הכן מילוי לימון. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף 1 3/4 כוסות סוכר, להכות במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים קליפת לימון, מיץ לימון ווניל; מכים היטב.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם חלב, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
לנצח חלבונים ביצה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד קצף; בהדרגה להוסיף 1/4 סוכר כוס הנותרים, פועם עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים שליש חלבון ביצה לתוך הבלילה. מקפלים בעדינות בחלבון ביצה מוכה רק עד מעורבב. (אין לערבב.)
יוצקים הבלילה לתוך 3 משומן ו floured 9 אינץ ' עגולים cakepans.
אופים ב 350 במשך 18 עד 22 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין על מדפי תיל.
מורחים 3/4 כוס ציפוי שוקולד לבן בין כל שכבת עוגה; מורחים בזהירות 1/2 כוס לימון מילוי על ציפוי שוקולד לבן בין כל שכבת עוגה.
מורחים שאריות ציפוי שוקולד לבן על גבי וצדדים של עוגה. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש. לאחסן במקרר.