עוגת לימון-חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת לימון חמאה Bundt. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 608 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת חמאה לימון ריבס, עוגת אוכמניות - לימון חמאה, ו עוגת שוקולד חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. חמאה וקמח
לטאטא אבקת אפייה, מלח, ו 3 כוסות קמח בקערה בינונית.
מערבבים סוכר וגרידת לימון בגדול; באמצעות קצות האצבעות שלך, לשפשף יחד סוכר לימון togetheruntil מעורבב היטב.
מוסיפים 1 כוס חמאה לסוכר לימון. Usingan מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה, להכות untilmixture הוא קל ורך, על 4 דקות.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים לבלנדבין תוספות ומדי פעם גררו למטה צדדים ותחתית הקערה עם גומי, עד שהתערובת קלה ורכה מאוד,בערך 4 דקות יותר.
הוסף ingredtsin 3 תוספות, לסירוגין עם buttermilkin 2 תוספות,התחלה וכלה מרכיבים יבשים. לגרד את הבלילה לתוך prepedpan; החלק העליון.
אופים עוגה עד חום זהובהתחיל להתרחק הצדדים של מחבת, 60-70 דקות.
להעביר מתלה תיל ולתת עוגה מגניב במחבת במשך 10 דקות.הפוך עוגה על מתלה; להסיר מחבת ולתתצליל לחלוטין. האם קדימה: העוגה יכולה להיותמעשה 2 ימים קדימה. חנות אטומה לטמפרטורה בחדר.
מערבבים שימורים ומיץ לימון בסיר רגיל. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד glazeis מופחת 1/2 כוס, 6-8 דקות. בוער לתוך קנקן קטן או קערה; discardsolids ב מסננת.
יוצקים זיגוג על cooledcake ולתת לשבת לפחות 10 דקות.