עוגת לימון משולשת
עוגת לימון משולשת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 823 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, לימון קרד מבישול, כפית תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 36 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת לימון משולשת, עוגת שכבת לימון משולשת, ו עוגת לימון שכבה משולשת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. ריססו שלושה 8 על 1 1/2 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה הוסיף קמח.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח יחד בקערה בגודל בינוני ולהגדיר aside.In הקערה של מערבל לעמוד באמצעות מצורף ההצלפה, הלבן ביצה שוט על מהירות בינונית עד קצף, להוסיף קרם של טרטר, להגביר את המהירות גבוהה, לנצח עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. לגרד אותם לקערה שנייה כדי wait.In קערת הערבוב לעמוד, אותה קערה בה השתמשת כדי להלהיב את הלבנים, לערבב 1/4 כוס הסוכר עם גרידת לימון, ערבוב אותו סביב כדי להפוך את הסוכר לימון ארומטי.
מוסיפים את החמאה המתרככת ומכים עם מצורף ההנעה עד שמנת, ואז מוסיפים את הסוכר ½ 1 כוסות הנותרים ומכים עד אור ורך.
מוסיפים קצת חלב ומכים רק עד מעורבב.עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח לסירוגין עם חלב שנותר 3 קבוצות, גירוד הצדדים של הקערה.
הוסף על 1/4 של הלבנים הבלילה לקפל עם מגרדת חובה כבדה, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בהדרגה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות עוגה וחולצות חלקות.
אופים במשך כ 28 דקות או עד צמרות חומות וקיסם מוכנס יוצא נקי.
תן מגניב במשך 10 דקות, להסיר מחבתות מגניב לחלוטין על מתלה.
מורחים את החלק העליון של שתי עוגות עם קרם לימון וערימה, כך שיש לך שלוש שכבות ושתי רמות של מילוי לימון.
בואו עוגה לעמוד במשך כ -30 דקות בזמן שאתה עושה את הדובדבן.ציפוי: במיקסר חשמלי, לנצח חמאה וגרידת לימון עד אור ורך.
הוסף סוכר של ממתקים בהדרגה להכות היטב.
מוסיפים מיץ לימון ופעימה במשך 1 דקה.
הוסף חלב לפי הצורך עד שאתה מקבל מרקם שמנת, להפיץ.