עוגת לימון עם ציפוי דביק שוקולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת לימון עם ציפוי שוקולד דביק. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל של 958 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, סודה לשתייה, חמאה בתוספת 1 כף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת שכבות לימון עם ציפוי פאדג'שוקולד, עוגת אוכמניות-לימון עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד לבן, ו עוגת שכבות לימון-רוזמרין רכה עם ציפוי גבינת שמנת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית עוגה מרובעת בגודל 9 אינץ ' עם 1 כף מהחמאה.
לעוגה: בקערה של מערבל חשמלי המצויד בתוסף מטרפה (או מערבל יד חשמלי, או ביד), קרם את מקל החמאה והסוכר המגורר 1 יחד עד לקבלת תערובת חלקה, 5 עד 8 דקות. בזמן שאתה קרם את החמאה והסוכר, גרד את הדפנות כלפי מטה בעזרת מרית גומי, כך שבטוח תשלב את החמאה והסוכר בזמן שהוא מתערבב.
בקערה נפרדת מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתיה והמלח. הניחו בצד.
כאשר החמאה והסוכר משולבים, מערבבים את היוגורט.
מוסיפים את הביצים, אחת אחת.
מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ הלימון והווניל.
מוציאים את הקערה מהמיקסר ומקפלים פנימה את החומרים היבשים.
מעבירים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים, ללא הפרעה, עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי, 40 עד 45 דקות. אפשר לעוגה להתקרר במשך 10 דקות לפני שהופכת אותה לצלחת ומאפשרת לה להתקרר למשך 20 דקות נוספות.
לציפוי: בסיר קטן שלבו את המים והסוכר המגורר והביאו לרתיחה. מערבבים כדי לוודא שכל הסוכר נמס.
מסירים מהאש ומעבירים לקערה להתקררות. מערבבים פנימה את גרידת הלימון, מיץ הלימון, אגוז המוסקט והקינמון. מערבבים לתערובת. מניחים את הסירופ בצד להתקרר.
בסיר קטן מחממים את השמנת.
מניחים את השוקולד צ ' יפס בקערה בינונית. כשהקרם מתבשל יוצקים אותו על השוקולד צ ' יפס.
להקציף לתערובת. מניחים בצד להתקרר.
בקערה של מעבד המזון, שלבו את הסוכר, החמאה ותמצית השקדים של הקונדיטורים. דופק להתמזג. המשיכו לערבב כ-30 שניות עד שהרכיבים מעורבבים יחד. השתמש במרית גומי כדי לגרד כל פיסת תערובת השוקולד למעבד ולערבב שוב לתערובת.
מעבירים את הכפור לקערה ומאפשרים לה לשבת מעט לפני שמקפיאים את העוגה.
מעבירים עוגה לפלטת הגשה. השתמש במברשת מאפה (או כף) כדי לשים מעט מהסירופ על העוגה. אל תעשה רטוב מדי או העוגה תהיה רטובה להתפרק, להשתמש רק קצת פה ושם. מורחים בזהירות את הציפוי על העוגה המתחילה במרכז ועובדים אותה לקצוות ומסביב. וודאו שיש מספיק ציפוי לציפוי החלק העליון ודפנות העוגה.