קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת לימון קל טפטוף

עוגת לימון קל טפטוף
אם יש לך על 1 שעה ו 5 דקות כדי לבלות במטבח, עוגת לימון קל לטפטף יכול להיות מדהים lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. יש קינוח זה 247 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. 492 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם שקד טחון, ביצים, אבקת אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 20%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת לימון קלה יותר, עוגת טפטוף לימון, ו עוגת טפטוף לימון.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שמן קל 20 ס "מ עגול x 5 ס" מ עוגת פח עמוק קו הבסיס עם קלף אפייה. עבור העוגה, לשים את הקמח, אבקת אפייה, שקדים טחונים פולנטה בקערת ערבוב גדולה. מערבבים את גרידת לימון וסוכר, ולאחר מכן להפוך מטבל במרכז. מקציפים את הביצים בקערה, ואז מוסיפים את היוגורט. עצה תערובת זו יחד עם השמן לתוך לטבול (ראה צעד אחר צעד מספר 1), ואז בקצרה בעדינות לערבב עם כפית מתכת גדולה אז הכל פשוט משולב, ללא overmixing.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פולנטהפולנטה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
כפית את התערובת לתוך הפח ורמת העליון (שלב 2).
4
אופים במשך 40 דקות או עד שיפוד מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. לכסות באופן רופף עם רדיד עבור 5-10 דקות הסופי אם זה מתחיל חום מהר מדי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
בזמן שהעוגה מבשלת, תכיני את סירופ הלימון. להטות את הסוכר גלגלית לתוך סיר קטן עם מיץ לימון ו 75ml מים.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
קליפות מלימוןקליפות מלימון
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
חום מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס. להעלות את החום, להרתיח במשך 4 דקות עד מופחת מעט סירופ, ואז להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
הסר את העוגה מהתנור ולתת לו להתקרר בקצרה בפח. אמנם הוא עדיין חם, להפוך אותו מתוך הפח, לקלף את הנייר בטנה ולהושיב את העוגה על מתלה חוט להגדיר על מגש אפייה או דומה. השתמש שיפוד לעשות הרבה חורים קטנים בכל רחבי החלק העליון של העוגה (שלב 3). לאט כפית מעל חצי סירופ לימון (צעד
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
ותן לזה להיספג פנימה. כף על שאר באותו אופן, צחצוח הקצוות ואת הצדדים של העוגה מדי עם האחרון של סירופ.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "