עוגת מוך פילדלפיה
גשו לסופר וקנו קיצור ירקות, שוקולד מריר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת מוך לימון, סופגניות עוגת שוקולד עם מרשמלו וקוקוס מגורר, ו עוגת חג המולד פילדלפיה (Fruitcake) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח 12 כוס מחבת או מחבת צינור.
בקערה גדולה, שמנת יחד את גבינת שמנת, חמאה, וקיצור עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 5 דקות. בקערה קטנה יותר, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת המוקרמת ומערבבים במהירות נמוכה עד מעורבב - זה יהיה עבה מאוד.
בהדרגה להוסיף 1 כוס הסוכר והביצים, אחד בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את הוניל ואת הסוכר 1 כוס הנותרים וממשיכים להכות, מגרד את הצדדים של הקערה פעם או פעמיים, עד הבלילה חלקה.
יוצקים חצי מהתערובת למחבת מוכנה. למעלה עם שוקולד נמס ולסחרר סכין דרך הבלילה כדי שיש זה. למעלה עם הבלילה הנותרת.
אופים במשך 60 עד 65 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל במשך 15 דקות. הפוך את העוגה על מגש להתקרר לחלוטין. לפני ההגשה, אבק עם כמות נדיבה של סוכר קונדיטור.