עוגת מייפל פקאן מתובלת של מליסה קלארק עם כוכב אניס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל עוגת מייפל פקאן מתובלת של מליסה קלארק עם כוכב אניס. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לך אניס כוכב, דמררה, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. האוכל הביא לך אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: עוגת מייפל פקאן מתובלת של מליסה קלארק עם כוכב אניס, פאי מייפל פקאן מתובל עם כוכב אניס, ו פאי מייפל פקאן מתובל עם כוכב אניס.
הוראות
1
כדי להפוך את הקרום, במעבד מזון, דופק בקצרה יחד את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת יוצרת חתיכות בגודל שעועית לימה (שלוש עד חמש פולסים של 1 שניות).
הוסף מי קרח 1 כף בכל פעם, ואת הדופק עד התערובת היא רק לח מספיק כדי להחזיק יחד. צור את הבצק לכדור, לעטוף עם פלסטיק, ולשטח לתוך דיסק. מקררים לפחות 1 שעה לפני גלגול החוצה ואפייה (או עד שבוע, או להקפיא עד 4 חודשים).על משטח מקומח קלות, לרדד את piecrust למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
להעביר את הקרום לצלחת פאי 9 אינץ'. מקפלים מעל כל בצק עודף, ואז crimp באופן דקורטיבי כמו שאתה יכול לנהל.תדקור את הקרום עם מזלג. להקפיא את הקרום במשך 15 דקות או לקרר במשך 30 דקות. מחממים את התנור ל 204°. מכסים את העוגה בנייר אלומיניום וממלאים במשקולות עוגה (ניתן להשתמש בפרוטות, אורז או שעועית יבשה לכך; אני משתמש בפרוטות).
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים במשך 20 דקות; להסיר את רדיד ומשקולות ואופים עד הזהב חיוור, על 5 דקות יותר. מגניב על מדף עד needed.To הפוך את המילוי, בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, להביא את סירופ מייפל, סוכר דמררה, כוכב אניס לרתיחה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד לתערובת עבה מאוד, כל הסוכר מומס, ואת סירופ אמצעים 1 כוס, 15 עד 20 דקות.
הסר מהחום ולתת לשבת במשך 1 שעה עבור אניס להחדיר.בעוד הסירופ הוא מזריק, טוסט האגוזים. מחממים התנור ל 163°.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
להתיז תמצית וניל
למריחה על טוסט אם רוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מורחים את אגוזי הפקאן על תבנית אפייה וקונים אותם בתנור עד שהם מתחילים להריח אגוזים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
9
הסר את אניס הכוכב מהסירופ. לחמם את הסירופ אם יש צורך לעשות את זה pourable אבל לא חם (אתה יכול פופ אותו במיקרוגל במשך כמה שניות אם אתה כבר עבר אותו כוס מדידה). בקערה בינונית, לטאטא יחד את הסירופ, ביצים, חמאה מומסת, רום, ומלח. מקפלים בחצאי הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
(קיבלר)
(צינור גדול)
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
יוצקים את המילוי לתוך הקרום ומעבירים לתבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
אופים עד העוגה הוא מוצק למגע אבל מתנועע מעט כאשר עבר, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה עם קצפת קרם fraîche.Reprinted עם רשות לבשל את זה עכשיו: 120 מנות קלות וטעימות שאתה לא יכול לחכות לעשות על ידי מליסה קלארק. זכויות יוצרים 201
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.