עוגת מלאך שוקולד גרמנית II
לכו לחנות ותביאו קרם כבד, תמצית ונילן, שוקולד גרמני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. . עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו ההמבורגרים הגרמניים של טרה ואנג'ל, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף.
מוסיפים שמנת של טרטר ומלח ומכים עד שהלבנים עומדים בפסגות רכות.
מוסיפים סוכר בהדרגה ומכים עד נוקשה מאוד. מקפלים אגוזים קצוצים 1 כפית. וניל. להפוך את הקצפת לצלחת פאי 9 אינץ ' מרוחה בחמאה.
מורחים על החלק התחתון ועל הצדדים של הצלחת, בניית הצדדים 1/2 אינץ ' מעל קצה הצלחת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות. מגניב.
בחלק העליון של דוד כפול, חום שוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת לפסגות רכות.
להקציף וניל. מקפלים 1/3 של הקרם לתוך שוקולד נמס, ולאחר מכן לקפל את תערובת השוקולד בחזרה לתוך קצפת עד לא פסים להישאר. עבוד במהירות כדי למנוע מהשוקולד להתקף. תערובת כפית לתוך קליפת מרנג. צ ' יל במשך 2 שעות במקרר.