עוגת מנגו מרעננת
, המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1934 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 104 גרם של שומן כל אחד. לכו לחנות ותרימו קוביות קרח, ציפוי קצפת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: מטבל פירות מרענן, משקה מרענן לברך את כולכם, ו קוסמופוליטן מרענן.
הוראות
מערבבים פירורי גרהם, חמאה וסוכר; לחץ על החלק התחתון ומעלה של צלחת פאי 9 אינץ'.
אופים 8 עד 10 דקות. או עד שחום קל. מגניב לגמרי.
בינתיים, לקלף מנגו בור 1; מקום בבלנדר.
להוסיף גבינת שמנת; להתמזג עד חלקה.
מוסיפים מים רותחים לתערובת ג ' לטין בקערה גדולה; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
הוסף מספיק קרח למים קרים כדי להפוך 1/2 כוס.
מוסיפים לג ' לטין; מערבבים עד מעט מעובה.
להסיר ולהשליך את כל קרח unmelted.
מוסיפים תערובת מנגו; מקציפים עד מעורבב. מקררים 15 עד 20 דקות. או עד שהתערובת תהיה עבה מספיק כדי לחבוט.
תערובת ג ' לטין כפית לתוך הקרום. להכניס למקרר 3 שעות או עד המשרד.
מקלפים וחותכים מנגו שנותר רק לפני הגשת העוגה; לארגן על עוגה.