עוגת מסיבה
זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 15%. ציון זה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: בואו לחגוג " עוגה, עוגת " המפלגה, ו עוגת לוח שחמט למסיבה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות וקמח שתי תבניות עוגה בגודל 8 אינץ'.
מנפים יחד; קמח העוגה, אבקת האפייה, 3/4 כפית מלח ו-1/3 כוס סוכר.
מוסיפים את הקיצור ו -3 / 4 כוס החלב, מקציפים במיקסר חשמלי במהירות בינונית למשך 2 דקות, מגרדים קערה תוך כדי הקצפה.
מוסיפים 4 מחלבוני הביצה ומקציפים את הבלילה למשך 2 דקות נוספות, מגרדים קערה תוך כדי הקצפה.
ממלאים כל תבנית שכבת עוגה 1/3 מלאה בבלילה, מפזרים מחצית מהדובדבנים על הבלילה, ואז מוסיפים את הבלילה שנותרה, מפזרים מעל את הדובדבנים שנותרו.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) כ-35 דקות.
מוציאים עוגות מהמחבתות ומניחים להתקרר. פרוסט עם קצפת או ציפוי מבושל רך ומפזרים קוקוס פתית ומקשטים בחצאי דובדבן מרשינו.
שלב בסיר: 1 כוס מהסוכר, המים, סירופ התירס הקל ו -1 / 8 כפית המלח. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מרתיחים לאט בלי לערבב עד שהתערובת תסובב חוט ארוך כאשר מעט יורד מכף בערך 238 מעלות פרנהייט עד 242 מעלות פרנהייט (116 מעלות צלזיוס עד 118 מעלות צלזיוס).
בקערת ערבוב גדולה מקציפים 2 מחלבוני הביצה עד שהם נוקשים.
יוצקים סירופ חם על חלבוני ביצה טרופה תוך כדי הקצפה מתמדת. ממשיכים להקציף עד שהתערובת תפוחה מאוד ותחזיק את צורתה. לאחר מכן מוסיפים וניל ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים על העוגה. אם הדובדבן לא נראה נוקשה מספיק מקציפים 2 או 3 כפות סוכר קונדיטורים כף אחת בכל פעם עד שנוקשה מספיק כדי להחזיק צורה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "