עוגת מק וגבינה דרומית
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. . עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
רססו צלחת תבשיל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים במקרוני וחוזרים לרתיחה. לבשל פסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מבושל דרך אבל הוא עדיין מוצק מעט, על 8 דקות; ניקוז.
להמס חמאה לאט בסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים בחלב מתאדה ופלפל שחור; מבשלים עד מחומם דרך.
לטאטא ביצים בקערה עד חלקה; לטאטא על 1/2 כוס של תערובת חלב התאדה לתוך הביצים, 1 כף בכל פעם, עד משולב היטב.
לטאטא את תערובת הביצים בחזרה לסיר עם תערובת חלב התאדה. המשך לחמם בעדינות, לטאטא כל הזמן, עד תערובת חלב התאדה כמעט מגיע לרתיחה והרוטב מתעבה.
מערבבים בעדינות מלח ומבשלים מקרוני לתוך הרוטב ומערבבים לשלב.
כף 1/4 של תערובת מקרוני בשכבה לתוך החלק התחתון של תבשיל תבשיל מוכן העליון עם 1 כוס גבינת צ ' דר גרוסה. חזור על שכבות שלוש פעמים נוספות; שכבת הגבינה האחרונה העליונה עם פפריקה לפי הטעם.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע, כ -20 דקות.