קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג לימון טעימה

עוגת מרנג לימון טעימה
עוגת מרנג לימון טעימה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו קמח, חלבוני ביצה, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 15%. נסו עוגת מרנג לימון טעימה, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, ו עוגת לימון חושנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לאסוף מאפה לכדור. צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
תנור חום עד 246°. עם מערוך מקומח, רול מאפה לתוך עגול 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן השפה של צלחת עוגה. מקפלים ומגלגלים מאפה תחת, אפילו עם צלחת; חליל לפי הצורך. זין תחתון בצד של מאפה ביסודיות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
תנורתנור
6
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום בהיר; מגניב על מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
7
להפחית את טמפרטורת התנור ל 400 ° F. בקערה קטנה, להכות חלמונים עם מזלג. ב 2-סיר ליטר, לערבב סוכר קורנפלור; בהדרגה לערבב במים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
תנורתנור
8
מיד מערבבים לפחות חצי תערובת חמה לתוך חלמונים ביצה; מערבבים בחזרה לתוך תערובת חמה בסיר. להרתיח ומערבבים 2 דקות; להסיר מן החום. מערבבים בחמאה, קליפת לימון, מיץ לימון וצבע מזון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
צבע מזוןצבע מזון
קליפת לימוןקליפת לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
יוצקים לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
10
בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד קצף. הכה בסוכר, 1 כף בכל פעם; להמשיך להכות עד נוקשה ומבריק. אל תפרזי. מקציפים בוניל. כף על מילוי עוגה חם.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
מילוי פאימילוי פאי
חלבוניםחלבונים
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
11
מורחים על מילוי, בזהירות איטום מרנג לקצה הקרום כדי למנוע התכווצות או בכי.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
12
אופים 8 עד 12 דקות או עד מרנג הוא חום בהיר. להתקרר מן הטיוטה 2 שעות. מכסים ומקררים פאי מקורר עד ההגשה. לאחסן במקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור