עוגת מרנג לימון פופס
מתכון זה מספק 7 מנות. עם 261 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם קרקרים בגסות, מיץ לימון, קרם מרשמלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, Boo - Tiful מרנג רוח פופס, ו Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust.
הוראות
בקערה בינונית, לנצח תערובת פודינג וחצי וחצי עם להקציף 2 דקות. מוכה במיץ לימון ויוגורט.
יוצקים על תערובת 1/3 כוס לתוך כל 7 (5-עוז) כוסות נייר.
מפזרים כל אחד עם 1 כף קרקרים גרהם. מכסים כוסות עם רדיד; להכניס מקל מלאכה למרכז של כל פופ. (או למלא תבניות פופ קרח על פי הוראות היצרנים.) להקפיא כ 6 שעות או עד קפוא.
כאשר מוכן לשרת פופס, בקערה קטנה, לנצח קרם מרשמלו ו 1 כף של שמנת הקצפה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד חלקה.
מוסיפים את שאריות קרם ההצלפה, מגבירים את המהירות לגבוה ומכים עד ליצירת פסגות נוקשות.
מורחים מעל כל אחד עם כ 2 כפות תערובת מרשמלו, ויוצרים פסגות מרנג.