עוגת משמש הפוכה
עוגת משמש הפוכה עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 232 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך קליפת לימון, ביצה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת משמש הפוכה, משמש הפוך עוגה, ו עוגת משמש הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל תחתון של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם 1 כף חמאה מומסת; מפזרים סוכר חום על חמאה.
מסננים משמשים, הזמנת 2/3 כוס נוזל; משמשים טפיחה יבש עם מגבות נייר. מסדרים משמשים, לחתוך את הצדדים, במחבת.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב קמח הבא 3 מרכיבים; מערבבים היטב. לנצח חמאה הנותרים 4 מרכיבים עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת קמח ונוזל שמור לסירוגין לתערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
יוצקים את הבלילה מעל משמשים במחבת.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל. שחרר עוגה מצדדים של מחבת באמצעות סכין או מרית צרה; הפוך עוגה על צלחת.