עוגת מתחת לים
עוגת מתחת לים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. מתאים ל-35 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ג'לטין טעם ברי ג' לי, ציפוי קצפת מגניב, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), ו עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם לסכל; ספריי עם ספריי בישול. הכן עוגת הבלילה ואופים במחבת מוכנה לפי הוראות על החבילה. מגניב לגמרי.
הפוך עוגה על מגש; להסיר מחבת רדיד. השתמש סכין משונן לחתוך 1/2 אינץ ' רחב רצועה את כל צד של העוגה.
חותכים כל רצועה לאורך לשניים; להפריש.
מורחים עוגת גזוז עם 1-1 / 2 כוסות שוט מגניב. מחסנית רצועות עוגה סביב הקצוות החיצוניים של העוגה כדי להפוך את השפה; שפה כפור עם הנותרים שוט מגניב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מוסיפים מים רותחים לתערובת ג ' לטין בקערה גדולה; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
מוסיפים קרח; מערבבים עד ג ' לטין מתחיל להתעבות.
יוצקים ג ' לטין למרכז העוגה. מקררים 4 שעות או עד הג ' לטין הוא מוצק. לקשט עם החומרים הנותרים כדי לדמות אקווריום כפי שמוצג בתמונה.