עוגת נקטר משמש II
עוגת צוף משמש II היא חלב חינם קינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, מיץ לימון, ג'לי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת נקטר משמש, עוגת נקטר משמש, ו בריסקט עם צוף משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד צינור 10 אינץ ' או מחבת Bundt.
מערבבים את העוגה, ביצים, שמן צמחי וצוף משמש יחד.
ממיסים את הג ' לטין במים החמים ומוסיפים לבלילה לעוגה.
מערבבים היטב ושופכים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 עד 60 דקות. הפוך עוגה על צלחת מגניב במשך כמה דקות.
יוצקים זיגוג על עוגה בזמן שהוא עדיין חם.
מערבבים את הסוכר של קונדיטור ומיץ לימון. השתמש מיד לשפוך על עוגה חמה עדיין.