עוגת נקטר משמש אני
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, סוכר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 26%. נסו עוגת נקטר משמש, עוגת נקטר משמש, ו קוגל עם נקטר משמש (מתכונים דומים).
הוראות
שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'. מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מערבבים את העוגה עם סוכר, שמן בישול וצוף משמש. לנצח במשך שתי דקות עם מיקסר.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים במשך 30 שניות לאחר כל תוספת.
אופים במשך 50 עד 60 דקות. מגניב במשך 10 דקות במחבת לפני היציאה על צלחת.
בקערה קטנה, מערבבים מיץ לימון עם סוכר של ממתקים עד שמגיעים לעקביות הרצויה.
טפטוף זיגוג מעל הצדדים של עוגה חמה.