קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת נקטר משמש אני

עוגת נקטר משמש אני
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, סוכר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 26%. נסו עוגת נקטר משמש, עוגת נקטר משמש, ו קוגל עם נקטר משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'. מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מערבבים את העוגה עם סוכר, שמן בישול וצוף משמש. לנצח במשך שתי דקות עם מיקסר.
מרכיבים שתצטרך
נקטר משמשנקטר משמש
שמן בישולשמן בישול
תערובת עוגהתערובת עוגה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים במשך 30 שניות לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
יוצקים את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים במשך 50 עד 60 דקות. מגניב במשך 10 דקות במחבת לפני היציאה על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
בקערה קטנה, מערבבים מיץ לימון עם סוכר של ממתקים עד שמגיעים לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
טפטוף זיגוג מעל הצדדים של עוגה חמה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג