עוגת סופלה שוקולד שמימית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת סופלה שוקולד שמימית. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך אבקת סוכר, קמח, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגת שוקולד שמימית, עוגת שוקולד שמימית, ו עוגת שוקולד שמימית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 325°f. גריז מחבת springform, 9x2 1/2 אינץ', עם התקצרות. בסיר 2 ליטר כבד, לחמם 1 כוס של נתחי שוקולד ו 1/2 כוס חמאה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד נמס. מגניב 5 דקות. מערבבים בקמח עד חלקה. מערבבים בחלמונים עד מעורבב היטב.
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד קצף. לנצח 1/2 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, עד פסגות רכות טופס. מקפלים על 1/4 של החלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד; מקפלים תערובת שוקולד לתוך חלבונים ביצה.
מפזרים 2/3 גושי שוקולד כוס באופן שווה מעל.
אופים 35 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי (החלק העליון יופיע יבש וסדוק). מגניב 10 דקות.
הסר בצד של מחבת; להשאיר את העוגה על תחתית מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ממש לפני ההגשה, בסיר 1 ליטר, חום 1/3 כוס שוקולד נתחים, 3 כפות סוכר מגורען החלב על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס תערובת רותחים.
הסר מהחום; מערבבים ב 1/2 כפית חמאה.
בקערה קטנה מקוררת, לנצח את כל המרכיבים מוקצף מוקצף עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מניחים עוגה על צלחת הגשה.
טפטוף של מנות עוגה עם רוטב.