עוגת ספוג לימון-פטל
והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוט מגניב ציפוי מוקצף, פטל משמר, רוטב שוט נס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-50 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה מערבולת פטל, עוגת גבינה מערבולת פטל, ו עוגת מערבולת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים רותחים לתוך ג ' לטין יבש לפחות 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מקררים 1-1 / 2 שעות או עד מעובה מעט.
מקציפים יוגורט ורוטב בקערה בינונית עם מקציף עד מעורבב. בהדרגה להוסיף ג ' לטין, מכות עד מעורבב. מערבבים בעדינות בשוט מגניב.
טפטוף עם שימורים; לחתוך דרך תערובת שוט מגניב עם סכין כמה פעמים עבור אפקט שיש. מקררים 4 שעות או עד המשרד.