קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ספוג שוקולד

עוגת ספוג שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ספוג שוקולד. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס מריר-מתוק, תמצית ונילן, אבקת קקאו טבעית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת ספוג שוקולד, עוגת ספוג שוקולד, ו עוגת ספוג עם פודינג ושוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. בשורה התחתונה של 13x9x2 " תבנית אפייה מתכת עם נייר קלף. נייר חמאה וצדדים של מחבת; אבק עם אבקת קקאו, הקשה על עודף. לנפות קמח הנותרים 1/4 כוס אבקת קקאו דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה קטנה. חזור על סינון 2 פעמים נוספות. הניחו בצד את תערובת הקמח.לפצח 2 ביצים לתוך קערה עמוקה גדולה. להפריד את הנותרים 2 ביצים, הוספת חלמונים לקערה עם ביצים שלמות ומניח לבנים בקערה עמוקה בינונית. שים את הלבנים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח ביצים וחלמונים שלמים על מהירות נמוכה במשך 1 דקה. להגדיל את המהירות בינוני; בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר. לנצח עד התערובת היא עבה וחיוורת, על 3 דקות. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
באמצעות מקצף נקי ויבש, להכות חלבונים ביצה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4
מפזרים 1 כפית סוכר מעל. המשך להכות עד פסגות רכות טופס, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
מפזרים הנותרים 5 כפיות סוכר מעל ולהכות עד meringue הוא עבה ומבריק, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
באמצעות מרית גומי, מקפלים חצי מקצפת לתערובת ביצים. לנפות חצי מרכיבים יבשים על הבלילה לקפל עד רק מעורבב. חזור עם הנותרים מרנג מרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה, מתפשט באופן שווה לקצוות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר לחוץ בעדינות עם קצות האצבעות, 10-12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל. תריץ סכין מסביב לצדדים כדי לשחרר עוגה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים קרש חיתוך על גבי מחבת. הפוך עוגה על הלוח; הסר מחבת. בזהירות לקלף קלף. באמצעות סכין משונן, לקצץ קצוות כדי ליצור שכבה אפילו.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
להביא קרם לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום; להוסיף שבבי שוקולד ומערבבים עד הדובדבן הוא חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
3
תן מגניב להתעבות מעט, על 15 דקות.
4
באמצעות מרית אופסט, להפיץ חצי הדובדבן למטה באמצע העוגה; חלקה באופן שווה לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
5
חותכים לרוחב עוגה ל 3 חתיכות. מחסנית חתיכות לעשות 3 שכבות.
6
מורחים הדובדבן שנותר על צידי העוגה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם