עוגת ספוג שוקולד לפסח
עוגת ספוג שוקולד לפסח עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 187 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש אבקת קקאו, סוכר, עמילן תפוחי אדמה וקפה חזק. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת ספוג שוקולד לפסח , עוגת ספוג קקאו לפסח ועוגת ספוג עם תפוחים .
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
רססו תבנית צינור בגודל 10 אינץ' עם ספריי בישול.
מנפים לקערה ארוחת עוגת מצות עם עמילן תפוחי אדמה; לְהַפְרִישׁ.
מניחים חלמונים לקערת ערבוב גדולה ומקציפים במיקסר חשמלי במהירות בינונית עד לקבלת תערובת בהירה, כ-3 דקות.
להקציף לאט 1 כוס סוכר לתוך החלמונים; ממשיכים להקציף עד שהתערובת סמיכה וחיוורת, כ-5 דקות נוספות. טורפים אבקת קקאו לתוך תערובת החלמונים עד לקבלת תערובת אחידה.
מקציפים חלבונים במערבל חשמלי עם מקציפים נקיים בקערה נפרדת עד לקבלת קצף. מקציפים פנימה בהדרגה 1/2 כוס סוכר וממשיכים להקציף עד שהחלבונים מחזיקים בפסגות נוקשות.
מערבבים קלות את תערובת ארוחת עוגת המצות והקפה לתוך תערובת החלמונים-קקאו.
מקפלים בעדינות 1/3 מהחלבונים לתוך הבלילה, תוך שמירה על נפח גדול ככל האפשר. מקפלים פנימה את יתרת החלבונים, מערבבים רק עד שלא נשארים פסים לבנים. מערבבים בעדינות פנימה אגוזי מלך קצוצים.
מזלפים את הבלילה באופן שווה לתוך תבנית הצינור המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שחלק העליון של העוגה מראה סדקים קטנים וקופץ בחזרה בלחיצה קלה, כ-45 דקות.
העבירו סכין מסביב לדפנות העוגה כדי להשתחרר מהתבנית. הופכים את העוגה על רשת לצינון.