גשו לסופר וקנו שמרים, דבש, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . מתכונים דומים: עוגת עוקץ דבורה (Bienenstich), עוגת עוקץ דבורה (Bienenstich) I, ו ברים Bienenstich.
הוראות
1
שלב את השמרים, ואת המים החמים; להפריש הוכחה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2
קרם 3/4 כוס חמאה וסוכר עד אור. הכה את הביצים והחלמונים אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריות
(קיבלר)
3
מוסיף את וניל, חלב, שמנת חמוצה, ושמרים. הכה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים את הקמח קצת בכל פעם כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
5
מוסיפים את כל הקמח, וממשיכים להכות עד אלסטי, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
6
מניחים את הבצק לתוך קערה משומנת, מכסים ומניחים במקום חם עד שהוכפל בגודל, כ -50 דקות. ניתן להציב במקרר לילה במקום.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מקציפים את הבצק, ומתחלקים לשני חלקים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מניחים כל אחד במחבת מרובעת 9 אינץ חמאה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מברשת את החלק העליון של כל אחד עם 1 כף של חמאה מומסת. כיסוי ולתת לעלות עד הוכפל.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
10
עבור זיגוג, מניחים את הסוכר החום, 6 כפות חמאה, שמנת, ודבש בסיר על חום בינוני. מביאים לרתיחה, ומערבבים עד הסוכר מתמוסס. להרתיח במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
רוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
הסר מהחום; להוסיף את מיץ לימון ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
( 23)
12
בואו להתקרר מעט.
13
טפטוף זיגוג חם, לא חם, על כל אחת מהעוגות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
14
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד האגוזים הם זהובים. מגניב על מדף.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
פיצול העוגות לאורכן באמצעות סכין משונן, ולמלא עם קרם מאפה. עוגות סנדוויץ ' שוב ביחד ומגישים.