עוגת שוקולד ענן יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, אבקת קקאו, גרידת תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת ענן שוקולד, עוגת ענן שוקולד, ו עוגת ענן שוקולד.
הוראות
1
ציוד מיוחד: מחבת springform 9 אינץ
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בשורה התחתונה של מחבת העוגה עם קלף אפייה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
ממיסים את השוקולד בדוד כפול או במיקרוגל, מוסיפים את החמאה ונותנים להמיס את השוקולד החם.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניה
4
מקציפים את 2 ביצים שלמות 4 חלמונים ביצה עם 1/3 כוס הסוכר, ולאחר מכן בעדינות להוסיף את תערובת השוקולד, ליקר בטעם תפוז ואת גרידת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
זילוף בצורת לב
זנים של פטריות
3/4 כוס יוגורט תפוזים
מלח דק, לשולי הכוסות
ליקוריץ צהוב וירוק
5
בקערה אחרת, לטאטא את 4 חלבונים ביצה עד קצף, ואז בהדרגה להוסיף את הסוכר שנותר לטאטא עד הלבנים להחזיק את הצורה שלהם אבל הם לא נוקשה מדי. להאיר את תערובת השוקולד עם מנה של חלבוני ביצה, ולאחר מכן לקפל את שאר הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים לתוך המחבת מוכן ואופים במשך 35 עד 40 דקות או עד העוגה הוא עלה וסדוק והמרכז הוא כבר לא מתנדנד. מגניב את העוגה במחבת שלה על מתלה חוט; באמצע ישקע כפי שהוא מתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
כאשר אתה מוכן לאכול, מניחים את העוגה עדיין קשורה במחבת על דוכן עוגה או צלחת להגשה בזהירות להסיר את הצדדים של המחבת מן העוגה. אל תדאגו סדקים או קצוות מחוספסים, זה מראה המכתש אנחנו הולכים לכאן. מקציפים את הקרם עד שהוא רך ולאחר מכן מוסיפים את הליקר וניל ותפוז בטעם ולהמשיך לטאטא עד הקרם הוא מוצק אבל לא נוקשה. ממלאים את המכתש של העוגה עם הקצפת, מקלים אותו בעדינות לכיוון הקצוות של העוגה, ואבק את החלק העליון בקלילות עם אבקת קקאו דחף דרך מסננת תה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי