עוגת פאדג' דקדנטית
עוגת פאדג' דקדנטית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון, 24 גרם שומן ובסך הכל 449 קלוריות. מתאים ל-20 ומחירו 83 סנט למנה מנות. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקולד גרמני, סירופ שוקולד, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 20%. הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בראוניז דקדנט פאדג', רוטב פאדג' דקדנט ורוטב פאדג' חם ללא חלב עשיר ודקדנט.
הוראות
קרם חמאה בקערה גדולה. מערבבים בהדרגה את הסוכר.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
שלב חלב וסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם קמח, מתחילים ומסיימים בקמח.
מוסיפים שוקולד מומס, סירופ שוקולד ווניל. מערבבים פנימה 1 כוס שוקולד צ'יפס מיניאטורי.
יוצקים לתוך 10 אינץ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצים.
אופים ב-325 מעלות למשך שעה ו-15 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. הופכים מיד עוגה על צלחת הגשה; להתקרר לחלוטין.
בינתיים ממיסים במיקרוגל שוקולד לבן ו-2 כפות קיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט; לטפטף על העוגה. ממיסים את שאר הצ'יפס והקיצור בסיר קטן על אש נמוכה, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.