עוגת פאדג'וולסלי
אם יש לך קמח, שוקולד, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת פאדג'וולסלי, עוגת שוקולד וולסלי, ו מתכון עוגת שוקולד פאדג'(עוגת שוקולד מגה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 9 אינץ ' מחבתות עגולות. לנפות קמח, סודה לשתייה ומלח יחד 3 פעמים ולהניח בצד.
בסיר קטן, מים חמים, שוקולד וסוכר 1/2 כוס, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות.
חמאה וסוכר שמנת עד אור ורך.
להוסיף 3 ביצים, אחד בכל פעם, להכות ביסודיות אחרי כל ביצה.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח ומכים עד חלקה.
מוסיפים חלב ותערובת הקמח הנותרת לסירוגין ב 2 חלקים. מקציפים חלק לאחר כל תוספת.
מוסיפים וניל ותערובת שוקולד. להתמזג היטב.
חלק הבלילה לשני 9 מחבתות אינץ.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.