עוגת פאדג'מנטה
פאי פאדג'מנטה דורש מסביב 2 שעות ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם קרום עוגה, חלב, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת פאדג'מנטה, פאדג'מנטה, ו פאדג'מנטה.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. הפוך את קרום העוגה לפי הוראות על תיבת עבור קרום אחד
פגז אפוי באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
אופים 9 עד 11 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, חלב חום ותערובת פודינג לרתיחה מלאה על חום בינוני, תוך ערבוב מתמיד.
הסר מהחום. מערבבים בשוקולד צ ' יפס עד מומס.
מניחים פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג. מקררים 45 דקות או רק עד מקורר.
בקערה קטנה, גבינת שמנת ביט, אבקת סוכר, תמצית מנטה וצבע מזון עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. במהירות נמוכה, בהדרגה לנצח 1 כוס של ציפוי מוקצף עד בשילוב.
מורחים במעטפת אפויה מקוררת.
מערבבים תערובת פודינג מקורר; מורחים על שכבת גבינת שמנת. בזהירות להפיץ שנותר 1 כוס מוקצף ציפוי על שכבת פודינג.
מקשטים עם שבבי שוקולד. מקררים 1 שעה או עד מקורר לפני ההגשה. לאחסן במקרר.