עוגת פאדג'שוקולד לבן
עוגת פאדג'שוקולד לבן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 403 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, חמאה, תערובת עוגה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת יום הולדת פאדג'שוקולד לבן, כמהין שוקולד לבן ועוגת שכבות פאדג'שוקולד, ו עוגת גיליון טקסס לבנה עם ציפוי פאדג'שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, המים, החלבונים, השמן והווניל. מקציפים נמוך למשך 30 שניות. מקציפים בינוני במשך 2 דקות. מערבבים שוקולד לבן.
יוצקים לתוך 13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 5 דקות.
בינתיים, במיקרוגל, ממיסים שוקולד צ ' יפס וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מורחים בזהירות על עוגה חמה. מגניב לגמרי.
בקערה קטנה מקציפים את הציפוי עד שהוא רך; מקציפים פנימה שוקולד לבן ווניל עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף; עוגת כפור. אחסן במקרר.