לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת פאונד דלעת לחה. מתאים ל-16 ומחירו 63 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 22 גרם שומן ובסך הכל 400 קלוריות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו סוכר, קיצור, תמצית רום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 30% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת תערובת לימון לימון לחה , Cook the Book: Moist Vanilla Pound Cake, with Three Variations , ו- Moist Pumpkin Bundt Cake .
הוראות
1
בקערה גדולה קיצור שמנת וסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 3 כפות חלב 2%.
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב מתוק בינוני, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. טורפים פנימה דלעת.
מרכיבים שתצטרך
ספרינקטורס, אופציונלי
1 כוס קוקוס פתיתים ממותק (לא חובה)
3
מערבבים את הקמח, הקינמון, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח, אגוז המוסקט, פלפל אנגלי וג'ינג'ר; מוסיפים לתערובת המוקרמת רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'
1/4 כוס פלוס 1 כף תחליף ביצה, מחולק
מוסקט
קישוטים לקינוח שוקולד וקצפת
נקניק מרווה בתפזורת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
יוצקים לתוך 10 אינץ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצים.
ציוד שתשתמש בו
נקניק מרווה בתפזורת
5
אופים ב-350 מעלות למשך 60-65 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
ציוד שתשתמש בו
תאנים (מיובשות), קצוצות
קרקרים מיניאטוריים בצורת דג
1 קילו פסטה קצרה, כמו רוטיני או גמלי
נקניק מרווה בתפזורת
6
בסיר מערבבים סוכר ועמילן תירס. מערבבים פנימה מים בהדרגה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
פאונד קייק עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.