עוגת פאונד עם Grand Marnier-משמשים עלומים
צריך קינוח צמחוני? עוגת פאונד עם משמשים עלומים Grand Marnier יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך הל טחון, סוכר מגורען, grand marnier, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: עוגת פאונד עם Grand Marnier-משמשים עלומים, Grand Marnier Cranberry Pound Cake, ו עוגת Grand Marnier.
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור; מחממים ל 325°f. חמאה ומחבת קמח.
לטאטא מלח, קרם של טרטר, הל, ו 3 כוסות קמח בקערה בינונית.
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, להכות 2 כוסות חמאה עד אור מאוד ורך, על 5 דקות. להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה להוסיף סוכר superfine. הגדל את המהירות לגבוה והכה עד בהיר מאוד וקרם, 6-8 דקות יותר.
הוסף ביצים 1 בכל פעם, מכה כדי להתמזג בין תוספות. מקציפים בשמנת ווניל. להפחית את המהירות עד נמוך; בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב עד בשילוב בעיקר. לסיים ערבוב עם מרית גומי רק עד בשילוב. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה, מסתובב באמצע, עד העליון הוא חום זהוב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, 70-80 דקות.
להעביר מחבת מתלה תיל; לתת עוגה להתקרר לחלוטין לפני היציאה.
לעשות קדימה: העוגה יכולה להיות אפויה 3 ימים קדימה. אחסן היטב בטמפרטורת החדר.
להביא Grand Marnier, סוכר מגורען, ו 2/3 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב כדי לפזר סוכר.
מוסיפים משמשים וג ' ינג ' ר, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים בעדינות עד שמשמש רך מאוד, 20-25 דקות.
הסר ג ' ינג ' ר רק לפני ההגשה.
מגישים עוגה עם משמשים וסירופ וקצפת.
לעשות קדימה: משמשים ניתן לחלוט 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה.