עוגת פאונד עם סירופ בלסמי תות
עוגת פאונד עם סירופ בלסמי תות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, תותים, עוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוגת פאונד עם סירופ בלסמי תות, עוגיות תות עם סירופ בלסמי ופלפל שחור, ו עוגיות תות עם סירופ בלסמי ופלפל שחור.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן על חום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. מערבבים עד הסוכר מתמוסס; להמשיך לרתוח 6 דקות או עד הנוזל מצטמצם 1/3 כוס.
מניחים גרגרים לרבעים בקערה בינונית.
הוסף תערובת בלסמית חמה, וזרוק בעדינות. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה, ערבוב טוב לפני ההגשה.
מניחים חתיכת עוגה פאונד בתחתית של כל אחד 4 קערות או משקפיים; העליון עם תערובת 1/2 כוס ברי ו 1/2 כוס גלידה.