עוגת פודינג
עוגת פודינג המתכון יכולה להתבצע בסביבות 1 שעה ו -45 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 531 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. 177 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת פודינג, עוגת פודינג דובדבנים, ו תות ועוגת פודינג.
הוראות
כדי להפוך את המאפה, לשפשף את החמאה לתוך הקמח עם גרידת לימון וקמצוץ של מלח עד שהוא דומה פירורי לחם.
מוסיפים את הסוכר, הביצה והחלב ומחברים יחד כדי ליצור בצק. זה יכול להיעשות 2 ימים מראש.
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק החוצה ולהשתמש בו כדי קו פח 20cm טארט, להשאיר 2cm של מאפה תלוי מעבר לקצה. תרגע ל-30 דקות.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
קו המקרה עם שעועית אפייה, אופים עיוור במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את השעועית ולהמשיך לבשל במשך 20 דקות נוספות עד הבסיס הוא ביסקוויט.
הסר מהתנור ולהפחית את הטמפרטורה כדי 140c / 120c מאוורר / גז
להביא את הקרם, חלב, תרמיל וניל, גרידת לימון צורם קטן של אגוז מוסקט לרתיחה. מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד חיוור, ואז לשפוך את החלב החם והשמנת מעל, פועם כמו שאתה הולך. מסננים פודינג לתוך כד, לאפשר להתפשר על כמה דקות, ואז לרפרף את כל קצף.
בזהירות לשפוך את הפודינג לתוך מקרה טארט, לגרר עוד קצת אגוז מוסקט מעל ואופים במשך 40 דקות או עד רק להגדיר עם התנודדות קלה מאוד באמצע.
הסר מהתנור, לקצץ את הקצוות מאפה (הרחק מהמילוי), ואז לעזוב להתקרר לחלוטין לפני ההגשה בפרוסות עם צורם יותר של אגוז מוסקט, אם אתה רוצה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "