עוגת פודינג אגס וחמוציות קרמל
עוגת פודינג אגס וחמוציות קרמל היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 77 סנט למנה מנות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו 45 דקות. אם יש לכם חלב, קמח, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת פודינג אגס וחמוציות קרמל, פודינג אגס קרמל, ו פודינג קרמל ואגס (מתכונים דומים).
הוראות
מצפים את תוספת הבישול של 5 עד 6 קראט. סיר איטי * בכל רחבי עם תרסיס שמן בישול. מורחים קרמל באופן שווה על הקרקעית, ואז למעלה עם שכבה אפילו של אגסים.
מקציפים יחד קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, חלב וחמאה בקערה בינונית עד שהם חלקים ברובם כשנותרים גושים זעירים בלבד.
יוצקים מעל פירות ומורחים בעזרת מרית לכיסוי אחיד.
מכסים ומבשלים עד שקיסם מוכנס לחלק העוגה יוצא נקי, בערך 1 שעה ו -20 דקות בגובה או 2 1/4 שעות על נמוך.
הסר את האגן מהכיריים האיטיות ותן לעוגת הפודינג להתקרר 5 דקות. כף על צלחות, צד האגס כלפי מעלה, ובובה עם קרם פראצ ' ה.
* ניתן להשתמש ב -4 שורות. סיר איטי, אבל ייתכן שיהיה צורך להגדיל את זמן הבישול.