עוגת פודינג אוכמניות
פאי פודינג אוכמניות הוא ... צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט טחון, מלח, חצי-חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת פירורים אוכמניות, ו פודינג תירס אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. הפוך את קרום העוגה כפי שהורה על תיבת עבור עוגה אחת קרום מלא באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
הסר את הקרום מהתנור; מפזרים אוכמניות על החלק התחתון של הקרום.
בקערה גדולה, לנצח את כל החומרים הנותרים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 1 עד 2 דקות או עד חלקה.
חזור לתנור; אופים 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°; לכסות את הקצוות של הקרום עם לסכל.
אופים 30 עד 32 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים חם או קר. לאחסן במקרר.