עוגת פודינג ביצה מיסיסיפי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל עוגת פודינג ביצה מיסיסיפי. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קמח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. . עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג ביצים פורטוגזי, עוגת פודינג קוקוס, ו מאפינס ביצים לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
היכו יחד את הסוכר, הקמח, הביצים, וניל וחלב ושפכו את התערובת למחבת פאי 9 אינץ'.
מניחים עוגה בצלחת מלאה במים חמים (מים צריכים להגיע באמצע הדרך במעלה צידי מחבת העוגה).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.