קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג בננה מלוחה

עוגת פודינג בננה מלוחה
עוגת פודינג בננה קרמל מלוחה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 677 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 173 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו וופלים וניל, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת פודינג בננה מלוחה, פודינג בננה עם רוטב קרמל מלוח, ו פודינג לחם קרמל-בננה מלוח.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
שים את הוופלים וניל במעבד מזון ודופק עד שהעוגיות נמחצות דק. שמור 1/2 כוס לשכבה ולמעלה את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
יוצקים את הפירורים הנותרים בצלחת עוגה 9 אינץ'.
5
יוצקים את החמאה המומסת מעל, באמצעות כף או הידיים שלך, לשלב את החומרים. לחץ על התערובת בתחתית במעלה הצדדים ועל השפה של צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
6
אופים עד השחמה קלה, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מתלה חוט מגניב לחלוטין, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
לקלף ולפרוס את הבננות, הוספת אותם לקערה. מערבבים את המלח לתוך רוטב הקרמל וזורקים את פרוסות הבננה עם הקרמל המלוח. מסדרים כמה פרוסות בננה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מורחים חצי מפודינג וניל חם על הבננות, למעלה עם כמה ופלים וניל כתוש יותר (הזמנת כמה לקישוט) ועוד בננות מצופה קרמל.
מרכיבים שתצטרך
קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10
מורחים את פודינג וניל הנותרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
11
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת עד פסגות נוקשות הם רק על מנת ליצור.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים את תמצית שקדים וסוכר ומכים עד פסגות טופס. הקפד לא overbeat, או השמנת תהפוך גושי דמוי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
13
מורחים את הקצפת על העוגה. ממש לפני ההגשה, מקשטים עם מערבולת קרמל ושאר ופלים וניל כתוש.
מרכיבים שתצטרך
קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
14
מערבבים את הסוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני כבד תחתית. זה הזמן היחיד שאתה יכול לבחוש את הסוכר. אם מערבבים אותו בזמן הבישול, הוא הופך לממתקים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
15
מניחים את הסיר מעל בינוני לחום נמוך עד שהסוכרים מתחילים להתמוסס, 5 עד 10 דקות. ואז להפוך את החום עד בינוני גבוה ומבשלים עד הסוכר מתחיל caramelize, 5 עד 7 דקות. אל תערבבי בזמן שזה קורה. אתה חייב לצפות בסיר, כי הוא הופך מקרמל לשרוף ממש מהר. ותיזהר, התערובת חמה מאוד!
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
כבה את החום ולעמוד אחורה כדי למנוע התזה. לאט להוסיף את הקרם. אין פאניקה - הקרם יהיה בועה באלימות, ואת הקרמל יהיה להתמצק. רק תן לזה עוד זמן להתמוסס שוב-תאמין לי!
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
17
מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד הקרמל מתמוסס והרוטב הוא חלק, על 2 דקות. אפשר לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר, לפחות 4 שעות. זה יהיה להתעבות כפי שהוא יושב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
18
3 כוסות.
19
בקערה, לטאטא יחד את הסוכר והקמח עד שכל הגושים נעלמו. ברגע שזה אבקה דקה, לטאטא חלמונים ביצה וביצים שלמות ולהמשיך לטאטא עד משחה חלקה נוצרת. לאט לאט לטאטא 1 כוס חלב, וברגע זה משולב להוסיף את שארית 1 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
20
מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד שהוא מגיע לעובי של פודינג מקורר, 10 עד 15 דקות. (
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
21
התערובת רק תתחיל לבעבע ויהיה עבה מספיק כדי להחזיק פסגות רכות כאשר המברשת מורמת.)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
22
הסר מהחום ומערבבים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות