קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג בננה מלוחה

עוגת פודינג בננה מלוחה
עוגת פודינג בננה קרמל מלוחה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 677 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 173 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו וופלים וניל, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת פודינג בננה מלוחה, פודינג בננה עם רוטב קרמל מלוח, ו פודינג לחם קרמל-בננה מלוח.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שים את הוופלים וניל במעבד מזון ודופק עד שהעוגיות נמחצות דק. שמור 1/2 כוס לשכבה ולמעלה את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
יוצקים את הפירורים הנותרים בצלחת עוגה 9 אינץ'.
5
יוצקים את החמאה המומסת מעל, באמצעות כף או הידיים שלך, לשלב את החומרים. לחץ על התערובת בתחתית במעלה הצדדים ועל השפה של צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
אופים עד השחמה קלה, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מתלה חוט מגניב לחלוטין, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
לקלף ולפרוס את הבננות, הוספת אותם לקערה. מערבבים את המלח לתוך רוטב הקרמל וזורקים את פרוסות הבננה עם הקרמל המלוח. מסדרים כמה פרוסות בננה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מורחים חצי מפודינג וניל חם על הבננות, למעלה עם כמה ופלים וניל כתוש יותר (הזמנת כמה לקישוט) ועוד בננות מצופה קרמל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מורחים את פודינג וניל הנותרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת עד פסגות נוקשות הם רק על מנת ליצור.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים את תמצית שקדים וסוכר ומכים עד פסגות טופס. הקפד לא overbeat, או השמנת תהפוך גושי דמוי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
13
מורחים את הקצפת על העוגה. ממש לפני ההגשה, מקשטים עם מערבולת קרמל ושאר ופלים וניל כתוש.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
מערבבים את הסוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני כבד תחתית. זה הזמן היחיד שאתה יכול לבחוש את הסוכר. אם מערבבים אותו בזמן הבישול, הוא הופך לממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
15
מניחים את הסיר מעל בינוני לחום נמוך עד שהסוכרים מתחילים להתמוסס, 5 עד 10 דקות. ואז להפוך את החום עד בינוני גבוה ומבשלים עד הסוכר מתחיל caramelize, 5 עד 7 דקות. אל תערבבי בזמן שזה קורה. אתה חייב לצפות בסיר, כי הוא הופך מקרמל לשרוף ממש מהר. ותיזהר, התערובת חמה מאוד!
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
16
כבה את החום ולעמוד אחורה כדי למנוע התזה. לאט להוסיף את הקרם. אין פאניקה - הקרם יהיה בועה באלימות, ואת הקרמל יהיה להתמצק. רק תן לזה עוד זמן להתמוסס שוב-תאמין לי!
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
17
מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד הקרמל מתמוסס והרוטב הוא חלק, על 2 דקות. אפשר לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר, לפחות 4 שעות. זה יהיה להתעבות כפי שהוא יושב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
18
3 כוסות.
19
בקערה, לטאטא יחד את הסוכר והקמח עד שכל הגושים נעלמו. ברגע שזה אבקה דקה, לטאטא חלמונים ביצה וביצים שלמות ולהמשיך לטאטא עד משחה חלקה נוצרת. לאט לאט לטאטא 1 כוס חלב, וברגע זה משולב להוסיף את שארית 1 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד שהוא מגיע לעובי של פודינג מקורר, 10 עד 15 דקות. (
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
21
התערובת רק תתחיל לבעבע ויהיה עבה מספיק כדי להחזיק פסגות רכות כאשר המברשת מורמת.)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
22
הסר מהחום ומערבבים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי