עוגת פודינג בננה מלוחה
עוגת פודינג בננה קרמל מלוחה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 677 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 173 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו וופלים וניל, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת פודינג בננה מלוחה, פודינג בננה עם רוטב קרמל מלוח, ו פודינג לחם קרמל-בננה מלוח.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
שים את הוופלים וניל במעבד מזון ודופק עד שהעוגיות נמחצות דק. שמור 1/2 כוס לשכבה ולמעלה את העוגה.
יוצקים את הפירורים הנותרים בצלחת עוגה 9 אינץ'.
יוצקים את החמאה המומסת מעל, באמצעות כף או הידיים שלך, לשלב את החומרים. לחץ על התערובת בתחתית במעלה הצדדים ועל השפה של צלחת העוגה.
אופים עד השחמה קלה, 10 עד 12 דקות.
הסר מתלה חוט מגניב לחלוטין, על 30 דקות.
לקלף ולפרוס את הבננות, הוספת אותם לקערה. מערבבים את המלח לתוך רוטב הקרמל וזורקים את פרוסות הבננה עם הקרמל המלוח. מסדרים כמה פרוסות בננה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום.
מורחים חצי מפודינג וניל חם על הבננות, למעלה עם כמה ופלים וניל כתוש יותר (הזמנת כמה לקישוט) ועוד בננות מצופה קרמל.
מורחים את פודינג וניל הנותרים על גבי.
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת עד פסגות נוקשות הם רק על מנת ליצור.
מוסיפים את תמצית שקדים וסוכר ומכים עד פסגות טופס. הקפד לא overbeat, או השמנת תהפוך גושי דמוי חמאה.
מורחים את הקצפת על העוגה. ממש לפני ההגשה, מקשטים עם מערבולת קרמל ושאר ופלים וניל כתוש.
מערבבים את הסוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני כבד תחתית. זה הזמן היחיד שאתה יכול לבחוש את הסוכר. אם מערבבים אותו בזמן הבישול, הוא הופך לממתקים.
מניחים את הסיר מעל בינוני לחום נמוך עד שהסוכרים מתחילים להתמוסס, 5 עד 10 דקות. ואז להפוך את החום עד בינוני גבוה ומבשלים עד הסוכר מתחיל caramelize, 5 עד 7 דקות. אל תערבבי בזמן שזה קורה. אתה חייב לצפות בסיר, כי הוא הופך מקרמל לשרוף ממש מהר. ותיזהר, התערובת חמה מאוד!
כבה את החום ולעמוד אחורה כדי למנוע התזה. לאט להוסיף את הקרם. אין פאניקה - הקרם יהיה בועה באלימות, ואת הקרמל יהיה להתמצק. רק תן לזה עוד זמן להתמוסס שוב-תאמין לי!
מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד הקרמל מתמוסס והרוטב הוא חלק, על 2 דקות. אפשר לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר, לפחות 4 שעות. זה יהיה להתעבות כפי שהוא יושב.
בקערה, לטאטא יחד את הסוכר והקמח עד שכל הגושים נעלמו. ברגע שזה אבקה דקה, לטאטא חלמונים ביצה וביצים שלמות ולהמשיך לטאטא עד משחה חלקה נוצרת. לאט לאט לטאטא 1 כוס חלב, וברגע זה משולב להוסיף את שארית 1 כוס חלב.
מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד שהוא מגיע לעובי של פודינג מקורר, 10 עד 15 דקות. (
התערובת רק תתחיל לבעבע ויהיה עבה מספיק כדי להחזיק פסגות רכות כאשר המברשת מורמת.)
הסר מהחום ומערבבים את הוניל.