עוגת פודינג חמאה
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 526 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'יפס בטעם חמאה, גלידת ונילן, תערובת עוגת שוקולד גרמנית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו עוגת פודינג בננה חמאה, עוגת חמאה עם שוקולד חמאה גאנש, ו עוגת דלעת חמאה עם ציפוי ריבת חלב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. רססו צלחת אפיית זכוכית 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול; להפריש.
בקערה גדולה, לטאטא יחד חלב ופודינג לערבב במשך 2 דקות; לתת לעמוד במשך 3 דקות עד עבה.
בקערת ערבוב גדולה, לנצח תערובת עוגה, מים, שמן, וביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה במשך 30 שניות. לגרד את הצדדים של קערה; לנצח במשך 2 דקות במהירות בינונית. מערבבים שבבי חמאה וגזר.
יוצקים הבלילה לתוך צלחת מוכנה.
יוצקים פודינג מעל הבלילה; להפיץ באופן שווה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות או עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים עוגה חמה עם כף גלידת וניל.