קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג סיידר

עוגת פודינג סיידר
אם יש לכם קמח לכל מטרה, אגוז מוסקט, קרום עוגה בלתי מוסווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת פודינג קוקוס, תפוחים שלוקים בסיידר עם אגוזי מלך מסוכרים, קרם רום וסירופ סיידר, ו סיידר קלוי סקווש & סלט כרוב עם ויניגרט תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. בסיר בינוני להביא סיידר לרתיחה אור מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, ואז להפחית את החום בינוני. מבשלים במשך 20 דקות או עד התערובת צמצמה ל 1 כוס. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מרדדים את הקרום. עבור מחבת תשעה אינץ קרום התחתון שלך צריך להיות סביב 11 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים את הקרום התחתון במחבת עוגה או צלחת. חליל הקצוות ואת קרום מברשת עם ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
מניחים במקרר עד מילוי מוכן.
5
מקציפים ביצים עם סוכר עד התערובת היא עבה לימוני (בצבע צהוב בהיר). בהדרגה להוסיף שמן צמחי וקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
בקערה בינונית משלבת לאט סיידר מקורר עם חלב, מטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיף וניל לתערובת סיידר ולאט לאט לשלב אותו עם תערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
יוצקים פודינג מילוי לתוך קליפת עוגה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
9
מפזרים קינמון ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
10
אופים על מתלה מרכז במשך 25 דקות או עד סכין מוכנס ליד מרכז פודינג יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
הסר מהתנור להתקרר על מתלה חוט קירור לצנן לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)