עוגת פודינג שוקולד-תאריך
עוגת פודינג שוקולד-תאריך עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. אם יש לכם תאריכים, סוכר, אבקת קקאווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו קציץ עוגת פודינג תאריך, עוגת פודינג אגוזים עם רוטב וניל, ו עוגת פודינג עם תאריך קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לרסס צלחת סופלה 1 1/2 ליטר עם ספריי שאינו מקל.
שים את התאריכים והמים בסיר על אש בינונית-נמוכה. מבשלים ומערבבים במשך 10 דקות עד התאריכים רכים מאוד.
להעביר את התאריכים התרככו למעבד מזון ומכרה עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר והוניל, מחית שוב עד מעורבב היטב. לגרוף את מחית לתוך קערת ערבוב. לנפות יחד את אבקת הקקאו וקמח ולהוסיף לתערובת התאריך. מקפלים באמצעות מרית גומי; לשלב בעדינות עד מעורב היטב.
בקערת ערבוב, מקציפים את החלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. מקפלים את החלבונים לתוך תערובת תאריך.
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת סופלה מצופה, להפיץ אותו באופן שווה עם מרית.
אופים על המדף האמצעי במשך 25 דקות עד מבחוץ הוא רק להגדיר. מגניב לטמפרטורת החדר. לנער כמה סוכר ' ממתקים על גבי ומגישים.