עוגת פודינג תפוחים עם רוטב קינמון-חמאה
עוגת פודינג תפוחים עם רוטב קינמון-חמאה היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך בישול תפוחים, סודה לשתייה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: עוגת פודינג תפוחים עם רוטב חמאת קינמון, עוגת קינמון לחמאת תפוחים, ו פודינג לחם תפוחים עם רוטב חמאה חם.
הוראות
תנור חום עד 350°f. גריז התחתון הצדדים של מחבת מרובע 8 אינץ ' עם קיצור.
בקערה גדולה, מערבבים סוכר חום וחמאה רכה עם כפית עד אור ורך. הכה בביצה. מערבבים בקמח, סודה לשתייה, 1 כפית קינמון, אגוז מוסקט ומלח. מערבבים תפוחים.
אופים 25 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, מרכיבים רוטב חום מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חמאה נמסה רוטב חם.
מגישים רוטב חם על עוגה חמה.