קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגת פולנטה לימון

עוגת פולנטה לימון
עוגת לימון פולנטה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגיש 16 . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 14%. נסו עוגת פולנטה לימון, עוגת פולנטה לימון, ו לימון קמח & עוגת טפטוף פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
העוגה הזו היא סוג של תערובת אנגלו-איטלקית. הדיסקה השטוחה והפשוטה מזכירה את הקונדיקציות שיושבות בצורה גיאומטרית בחלונות המאפה באיטליה; הסוגיניות החדה, הסירופית נשאלת מן התה האנגלי הקלאסי האהוב, עוגת הלימון טפטוף. זה נישואים טובים: אני אוהב בישול איטלקי מכל הבחינות להציל אחד - אני מוצא את העוגות שלהם הן יבשות מדי ומתוקות מדי. כאן, אם כי, את grittiness flavorsome של פולנטה והריסות רכות של ארוחת שקד הקרקע לספק כל כך הרבה יותר טוב רדיד עבור הלחות הרצויה לחלוטין מאשר קמח רגיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
אבל יש בזה יותר מזה. על ידי כמה תהליך אלכימי, הלימון מדגיש את החמאה ביצה של העוגה, מה שהופך אותו עשיר וחד באותו הזמן. אם הייתם מנסים לדמיין איזה טעם יהיה לקורט לימון בצורת עוגה, זה יהיה זה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
למרות שאני שמח בחמדנות לחתוך ולדחוף את האוכל ישר לתוך הפה שלי, לתת גושים לחים ליפול איפה שהם יהיו, העוגה הזאת נאכלת הכי טוב-בחברה לפחות-עם כפית ומזלג. בכל מקרה, תחשיב את זה כמועמד לנוחות לשעת התה ולחגיגת ארוחת הערב.
4
עבור העוגה: קו הבסיס של מחבת העוגה שלך עם נייר קלף ולשמן את הצדדים שלה בקלילות עם חמאה. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
לנצח את החמאה והסוכר עד חיוור וקצפת, או ביד בקערה עם כף עץ, או באמצעות מערבל freestanding.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מערבבים יחד את ארוחת השקדים, פולנטה ואבקת אפייה, ומכים חלק מזה לתוך תערובת חמאה וסוכר, ואחריו ביצה 1, ולאחר מכן מרכיבים יבשים חלופיים וביצים, מכים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
לבסוף, להכות את גרידת לימון ויוצקים, כפית או לגרד את התערובת למחבת מוכן שלך ואופים בתנור במשך כ 40 דקות. זה אולי נראה wibbly אבל, אם העוגה מבושלת, בודק עוגה צריך לצאת נקי, והכי משמעותי, הקצוות של העוגה החלו להתכווץ מן הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר מהתנור כדי מתלה קירור חוט, אבל להשאיר במחבת שלה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
עבור הסירופ: להפוך את הסירופ על ידי רותחים יחד את מיץ לימון סוכר ממתקים בסיר קטן. ברגע שהסוכר של הממתקים נמס לתוך המיץ, סיימת. לדקור את החלק העליון של העוגה בכל רחבי עם בודק עוגה (שיפוד יהיה הרסני מדי), לשפוך את הסירופ החם על העוגה, ולהשאיר להתקרר לפני לוקח אותו מהמחבת שלה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
שימו לב: העוגה יכולה להיות אפויה עד 3 ימים קדימה ומאוחסנת במיכל אטום במקום קריר. ישמור על סך של 5 עד 6 ימים.
11
ההקפאה הערה: העוגה יכולה להיות קפוא על נייר הבטנה שלה ברגע מקורר, עטוף בשכבה כפולה של לעטוף פלסטיק ושכבה של נייר, עד 1 חודש. להפשיר במשך 3 עד 4 שעות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה