קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגת פולנטה לימון

עוגת פולנטה לימון
עוגת לימון פולנטה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגיש 16 . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 14%. נסו עוגת פולנטה לימון, עוגת פולנטה לימון, ו לימון קמח & עוגת טפטוף פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
העוגה הזו היא סוג של תערובת אנגלו-איטלקית. הדיסקה השטוחה והפשוטה מזכירה את הקונדיקציות שיושבות בצורה גיאומטרית בחלונות המאפה באיטליה; הסוגיניות החדה, הסירופית נשאלת מן התה האנגלי הקלאסי האהוב, עוגת הלימון טפטוף. זה נישואים טובים: אני אוהב בישול איטלקי מכל הבחינות להציל אחד - אני מוצא את העוגות שלהם הן יבשות מדי ומתוקות מדי. כאן, אם כי, את grittiness flavorsome של פולנטה והריסות רכות של ארוחת שקד הקרקע לספק כל כך הרבה יותר טוב רדיד עבור הלחות הרצויה לחלוטין מאשר קמח רגיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
פולנטהפולנטה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
אבל יש בזה יותר מזה. על ידי כמה תהליך אלכימי, הלימון מדגיש את החמאה ביצה של העוגה, מה שהופך אותו עשיר וחד באותו הזמן. אם הייתם מנסים לדמיין איזה טעם יהיה לקורט לימון בצורת עוגה, זה יהיה זה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
למרות שאני שמח בחמדנות לחתוך ולדחוף את האוכל ישר לתוך הפה שלי, לתת גושים לחים ליפול איפה שהם יהיו, העוגה הזאת נאכלת הכי טוב-בחברה לפחות-עם כפית ומזלג. בכל מקרה, תחשיב את זה כמועמד לנוחות לשעת התה ולחגיגת ארוחת הערב.
4
עבור העוגה: קו הבסיס של מחבת העוגה שלך עם נייר קלף ולשמן את הצדדים שלה בקלילות עם חמאה. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
לנצח את החמאה והסוכר עד חיוור וקצפת, או ביד בקערה עם כף עץ, או באמצעות מערבל freestanding.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מערבבים יחד את ארוחת השקדים, פולנטה ואבקת אפייה, ומכים חלק מזה לתוך תערובת חמאה וסוכר, ואחריו ביצה 1, ולאחר מכן מרכיבים יבשים חלופיים וביצים, מכים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
פולנטהפולנטה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
7
לבסוף, להכות את גרידת לימון ויוצקים, כפית או לגרד את התערובת למחבת מוכן שלך ואופים בתנור במשך כ 40 דקות. זה אולי נראה wibbly אבל, אם העוגה מבושלת, בודק עוגה צריך לצאת נקי, והכי משמעותי, הקצוות של העוגה החלו להתכווץ מן הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר מהתנור כדי מתלה קירור חוט, אבל להשאיר במחבת שלה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
עבור הסירופ: להפוך את הסירופ על ידי רותחים יחד את מיץ לימון סוכר ממתקים בסיר קטן. ברגע שהסוכר של הממתקים נמס לתוך המיץ, סיימת. לדקור את החלק העליון של העוגה בכל רחבי עם בודק עוגה (שיפוד יהיה הרסני מדי), לשפוך את הסירופ החם על העוגה, ולהשאיר להתקרר לפני לוקח אותו מהמחבת שלה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
שימו לב: העוגה יכולה להיות אפויה עד 3 ימים קדימה ומאוחסנת במיכל אטום במקום קריר. ישמור על סך של 5 עד 6 ימים.
11
ההקפאה הערה: העוגה יכולה להיות קפוא על נייר הבטנה שלה ברגע מקורר, עטוף בשכבה כפולה של לעטוף פלסטיק ושכבה של נייר, עד 1 חודש. להפשיר במשך 3 עד 4 שעות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות