עוגת פולנטה לימון
עוגת לימון פולנטה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגיש 16 . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 14%. נסו עוגת פולנטה לימון, עוגת פולנטה לימון, ו לימון קמח & עוגת טפטוף פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
העוגה הזו היא סוג של תערובת אנגלו-איטלקית. הדיסקה השטוחה והפשוטה מזכירה את הקונדיקציות שיושבות בצורה גיאומטרית בחלונות המאפה באיטליה; הסוגיניות החדה, הסירופית נשאלת מן התה האנגלי הקלאסי האהוב, עוגת הלימון טפטוף. זה נישואים טובים: אני אוהב בישול איטלקי מכל הבחינות להציל אחד - אני מוצא את העוגות שלהם הן יבשות מדי ומתוקות מדי. כאן, אם כי, את grittiness flavorsome של פולנטה והריסות רכות של ארוחת שקד הקרקע לספק כל כך הרבה יותר טוב רדיד עבור הלחות הרצויה לחלוטין מאשר קמח רגיל.
אבל יש בזה יותר מזה. על ידי כמה תהליך אלכימי, הלימון מדגיש את החמאה ביצה של העוגה, מה שהופך אותו עשיר וחד באותו הזמן. אם הייתם מנסים לדמיין איזה טעם יהיה לקורט לימון בצורת עוגה, זה יהיה זה.
למרות שאני שמח בחמדנות לחתוך ולדחוף את האוכל ישר לתוך הפה שלי, לתת גושים לחים ליפול איפה שהם יהיו, העוגה הזאת נאכלת הכי טוב-בחברה לפחות-עם כפית ומזלג. בכל מקרה, תחשיב את זה כמועמד לנוחות לשעת התה ולחגיגת ארוחת הערב.
עבור העוגה: קו הבסיס של מחבת העוגה שלך עם נייר קלף ולשמן את הצדדים שלה בקלילות עם חמאה. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לנצח את החמאה והסוכר עד חיוור וקצפת, או ביד בקערה עם כף עץ, או באמצעות מערבל freestanding.
מערבבים יחד את ארוחת השקדים, פולנטה ואבקת אפייה, ומכים חלק מזה לתוך תערובת חמאה וסוכר, ואחריו ביצה 1, ולאחר מכן מרכיבים יבשים חלופיים וביצים, מכים כל הזמן.
לבסוף, להכות את גרידת לימון ויוצקים, כפית או לגרד את התערובת למחבת מוכן שלך ואופים בתנור במשך כ 40 דקות. זה אולי נראה wibbly אבל, אם העוגה מבושלת, בודק עוגה צריך לצאת נקי, והכי משמעותי, הקצוות של העוגה החלו להתכווץ מן הצדדים של המחבת.
הסר מהתנור כדי מתלה קירור חוט, אבל להשאיר במחבת שלה.
עבור הסירופ: להפוך את הסירופ על ידי רותחים יחד את מיץ לימון סוכר ממתקים בסיר קטן. ברגע שהסוכר של הממתקים נמס לתוך המיץ, סיימת. לדקור את החלק העליון של העוגה בכל רחבי עם בודק עוגה (שיפוד יהיה הרסני מדי), לשפוך את הסירופ החם על העוגה, ולהשאיר להתקרר לפני לוקח אותו מהמחבת שלה.
שימו לב: העוגה יכולה להיות אפויה עד 3 ימים קדימה ומאוחסנת במיכל אטום במקום קריר. ישמור על סך של 5 עד 6 ימים.
ההקפאה הערה: העוגה יכולה להיות קפוא על נייר הבטנה שלה ברגע מקורר, עטוף בשכבה כפולה של לעטוף פלסטיק ושכבה של נייר, עד 1 חודש. להפשיר במשך 3 עד 4 שעות בטמפרטורת החדר.