לכו לחנות ואספו מיץ לימון, אבקת אפייה, סוכר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 17%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת אוכל מלאך לימון במילוי לימון ופטל טרי, עוגת לימון עם קרם לימון או רוטב פטל, ו מהפך גלידת פטל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה חלבונים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
שלב את החלב, רסק התפוחים והתמציות; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם מרכיבים יבשים, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
5
מעיל שלוש 9-ב. תבניות אפייה עגולות עם תרסיס בישול ואבק בקמח; מוסיפים את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
אופים בחום 375 למשך 14-18 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
חותכים עוגה אחת אופקית לשתי שכבות.
8
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; מורחים עם רבע מהפירות הניתנים למריחה. החלף את החלק העליון; מורחים ברבע נוסף מהפרי הניתן למריחה. מעליו עוגה שלמה; מורחים עם עוד רבע מהפירות הניתנים למריחה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
9
חותכים את העוגה שנותרה אופקית לשתי שכבות; מניחים שכבה תחתונה מעל פירות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
10
מורחים עם שאר הפירות הניתנים למריחה. למעלה עם השכבה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
11
לציפוי, בקערה, מקציפים חמאה עד שהיא תפוחה. מקציפים בהדרגה את הסוכר, מיץ הלימון והקליפות של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "