עוגת פטל-מנגו הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פטל-מנגו הפוך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 384 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מנגו, שקדים חתוכים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת מנגו הפוכה, מנגו הפוך עוגה, ו עוגת פטל הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). ממיסים חמאה בסיר 1 ליטר על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. מערבבים בסוכר וקצפת.
חום רותחים, ערבוב כל הזמן; להרתיח 30 שניות.
יוצקים למחבת מלבנית 13x9 אינץ'. תערובת סוכר למעלה באופן שווה עם פטל, מנגו ושקדים.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, שמורות 1/2 כוס מיץ מנגו, המים, שמן, תמצית שקדים וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
יוצקים את הבלילה על פירות ושקדים.
אופים 41 עד 48 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד להפעיל סכין סביב הצדדים של מחבת כדי לשחרר את העוגה. הפוך את המחבת על צלחת הגשה חסינת חום; השאר מחבת על עוגה 1 דקה כך ציפוי יכול לטפטף על עוגה. מגניב לפחות 30 דקות.
מגישים חם או קר. חנות מכוסה במקרר.