עוגת פטל תבלינים
עוגת פטל תבלינים עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 742 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1162 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, חמאה, סוכר גלגלית זהוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת תבלינים עם מילוי פטל וזיגוג גבינת שמנת, עוגת תפוז ספייס עם קרם-מילוי פטל וזיגוג שעועית וניל, ו עוגת ארבעה תבלינים צרפתית עם ציפוי חמאה מתובל.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
גריז וקו 3 x 20cm קופסאות עוגה עם אפיית קלף. עצה כל מרכיבי העוגה לתוך קערה גדולה להכות עם מקציף חשמלי עד חלקה. מחלקים בין קופסאות ואופים במשך 25 דקות עד שיפוד דקר יוצא נקי. הפעל על מדפים תיל להתקרר.
לפצל כל עוגה לשניים. מחית את הריבה ואת פטל יחד, ואז להפיץ על 5 חצאים עוגה, משאיר 1 חצי העליון חינם. כריך יחד, עם העוגה הפשוטה על גבי. שים על צלחת להיצמד הסרט ביסודיות. הפוך עוגת פח על גבי כמו כובע העליון עם 3 x 400g פחיות מזון. לעזוב בן לילה.
כדי לסיים, לנצח את החמאה, גבינה וזיגוג סוכר יחד, ואז להפיץ על העוגה. לקשט עם פטל נוסף אבק של סוכר הדובדבן, אם אתה רוצה.