מתכון עוגת פטריות יכול להיעשות בסביבות 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 591 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו, שמנת, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1143 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת פטריות, עוגת פטריות, ו עוגת פטריות.
הוראות
1
מראש לאפות את קרום העוגה: מחממים תנור ל 177°. אם באמצעות קליפה קרום עוגה תוצרת בית, להקפיא אותו לפחות 30 דקות, ולאחר מכן בשורה את החלק הפנימי עם רדיד אלומיניום כבד, לחיצה עליו על הצדדים. מילוי עם משקולות עוגה-שעועית יבשה, אורז יבש, או סוכר לעבוד היטב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תוספות, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
אם באמצעות קרום עוגה קפוא קנה בחנות, מחממים את התנור ל 375 ° F. להפשיר את הקרום במשך 15 דקות בטמפרטורת החדר. לתקוע את החלק התחתון ואת הצדדים של קרום העוגה מסביב עם הקוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים מחבת עוגה ריקה באותו גודל בתוך הקרום או קו הפנימי עם רדיד אלומיניום כבד, ולמלא עם משקולות עוגה-שעועית יבשה או אורז לעבוד היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
אופים את קליפת העוגה על תבנית אפייה במרכז התנור במשך 12 דקות, או עד שזה רק מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
פטריות Sauté, שום: במחבת גדולה להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים פטריות, מערבבים למעיל עם החמאה. להגדיל את החום גבוה, ערבוב כל הזמן עד הלחות הפטריות שוחרר התאדה, כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
9
חום נמוך בינוני, להוסיף שום טחון, מערבבים עם הפטריות במשך 30 שניות ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
הפוך מילוי ביצה גבינה: לנצח יחד את הביצים, שמנת חמוצה, חלב, ושמנת.
מוסיפים פלפל טחון טרי, קמצוץ מלח, הל או אגוז מוסקט אם משתמשים. מערבבים את הגבינה המגורדת ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מורחים את הפטריות המוקפצות לאורך החלק התחתון של קרום העוגה האפוי מראש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2
יוצקים את תערובת הגבינה והקרם על גבי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1
אופים ב 177° במשך 30-35 דקות, עד השחמה קלה על גבי ובוחן מוכנס לתוך האמצע יוצא נקי. אם אתה מוצא את הקצוות הקרום מקבל השחמה מדי, לשים קצת לסכל סביבם או להשתמש מגן עוגה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, ריסלינג הקציר מאוחר, וin סנטו הם הבחירה העליונה שלי לעוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Riesling הקציר המאוחר McFadden. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.