מתכון עוגת פטריות יכול להיעשות בסביבות 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 591 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו, שמנת, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1143 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת פטריות, עוגת פטריות, ו עוגת פטריות.
הוראות
1
מראש לאפות את קרום העוגה: מחממים תנור ל 177°. אם באמצעות קליפה קרום עוגה תוצרת בית, להקפיא אותו לפחות 30 דקות, ולאחר מכן בשורה את החלק הפנימי עם רדיד אלומיניום כבד, לחיצה עליו על הצדדים. מילוי עם משקולות עוגה-שעועית יבשה, אורז יבש, או סוכר לעבוד היטב.
אם באמצעות קרום עוגה קפוא קנה בחנות, מחממים את התנור ל 375 ° F. להפשיר את הקרום במשך 15 דקות בטמפרטורת החדר. לתקוע את החלק התחתון ואת הצדדים של קרום העוגה מסביב עם הקוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים מחבת עוגה ריקה באותו גודל בתוך הקרום או קו הפנימי עם רדיד אלומיניום כבד, ולמלא עם משקולות עוגה-שעועית יבשה או אורז לעבוד היטב.
מוסיפים פלפל טחון טרי, קמצוץ מלח, הל או אגוז מוסקט אם משתמשים. מערבבים את הגבינה המגורדת ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
מורחים את הפטריות המוקפצות לאורך החלק התחתון של קרום העוגה האפוי מראש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
20 עד 25 עלי תרד שלמים
2
יוצקים את תערובת הגבינה והקרם על גבי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
1
אופים ב 177° במשך 30-35 דקות, עד השחמה קלה על גבי ובוחן מוכנס לתוך האמצע יוצא נקי. אם אתה מוצא את הקצוות הקרום מקבל השחמה מדי, לשים קצת לסכל סביבם או להשתמש מגן עוגה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, ריסלינג הקציר מאוחר, וin סנטו הם הבחירה העליונה שלי לעוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Riesling הקציר המאוחר McFadden. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.