עוגת פיצה פטריות וחציל
פיצה פטריות וחציל דורשת בערך 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 166 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך תערובת לחם ג'בטה חבילת g, רוטב עגבניות פסטה מוכן, חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פיצה פטה פסטו פטריות חצילים (חציל), עוגת פיצה פטריות תרד, ו עוגת פיצה פטריות קלה.
הוראות
הפוך את הבצק בעקבות הוראות חבילה, הזמנת כמה כף של התמהיל לאבק.
חום 2 כפית של חמאת שום במחבת גדולה, ואז לבשל את סיבובים חצילים, בקבוצות, במשך 1-2 דקות בכל צד, עד הזהב.
מוסיפים עוד קצת חמאה ומטגנים את הפטריות עד רכות, ואז מסירים ומניחים בצד.
חמאה קלה פח עוגה עגולה 18 ס "מ, בערך 4 ס" מ עמוק. אבק משטח שטוח עם תערובת לחם שמורות ולגלגל שני שלישים מהבצק לבוא על הצדדים של הפח. קו הפח ולחץ על הבצק לפינות. השאר את הצדדים תלויים מעל.
שכבה את החומרים, החל מחצי חצילים, בזיליקום, רוטב פסטה, מוצרלה ופטריות. חזור עם שאר החומרים, דוחף למטה היטב.
מרדדים את הבצק הנותר כדי ליצור מכסה ולשים אותו על גבי. צובטים יחד את המכסה ואת הצדדים, מסובבים אותם יחד כדי ליצור קצה פריך. לעטוף היטב להקפיא. להפשיר בטמפרטורת החדר במשך כ 8 שעות.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
הסר מהפח ומניח על תבנית אפייה.
מברשת עם חמאת שום, ואז לבשל 20 דקות יותר, צחצוח שוב עם חמאה לפני ההגשה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז
פיזזן בתפריט? נסה זיווג עם Sangiovese, יין ברברה, ושיראז. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. Tenuta di Arceno Stradan al Sasso Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
Tenuta di Arceno Strada al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 היה בציר חם מושלם-לא חם מדי, בדיוק כמו שצריך. האף מיד משחרר גוונים של יערה וריבת תות, גימור עם טון צמחים של רוזמרין וברוש. על החיך, כוחו של היין הזה מרשים. יש פיצוץ של טעמים, כל ממוסגר בחוזקה על ידי חומצות בהירות מוצקות. הטעמים נשלטים על ידי חמוציות טארט ופטל, נותן דרך לגווני אוכמניות שופעים חמקמקים. הגימור נשלט על ידי שעועית וניל עם פלפל שחור משתהה קליפת תפוז. זוהי שנה מרגשת עבור Sangiovese ויש לו את הפוטנציאל לגיל 15-20 שנים.