עוגת פירורי אפרסק
פאי פירור אפרסק דורש בערך 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 402 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך allspice, מלח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 24%. נסו עוגת אפרסק מיושנת, דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), ו עוגת פירורי אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
בקערה גדולה, לשלב את האפרסקים, סוכר, וקינמון.
מוסיפים את עמילן התירס לקערה קטנה ומקציפים במיץ הלימון כך שלא יישארו גושים.
יוצקים את תערובת קורנפלור על האפרסקים ולזרוק.
תן לאפרסקים לשבת במשך 15 דקות בזמן שאתה מגלגל את בצק העוגה ומכין את ציפוי streusel.
מערבבים את הקמח, סוכר חום, קינמון, allspice, ומלח בקערה גדולה. מערבבים את החמאה לתוך התערובת עם האצבעות שלך עד שהוא יוצר גושים בגודל אפונה ונראה מתפורר. מערבבים את השקדים.
מרדדים את הבצק אינץ ' נוסף על משטח מקומח קלות.
מניחים את הבצק בתחתית של מחבת פאי 9 אינץ'. Crimp קצוות לפי הצורך.
יוצקים את מילוי העוגה לתוך קליפת העוגה ומפזרים את ציפוי streusel מעל העוגה. מנקדים את החלק העליון עם חמאה פרוסה.
אופים במשך 45 עד 50 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לפני ההגשה.